Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Δωρεάν Αλλαγή Προϊόντων χέρι με χέρι στο χώρο σας

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο: 2102696812

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος τραπεζικών συναλλαγών. Η περίοδος ισχύος της δυνατότητας αυτής είναι μικρή για λόγους ασφαλείας και μόνο. Μετά την λήξη προθεσμίας χωρίς πραγματοποίηση της πληρωμής, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.
  2. Με αντικαταβολή, πληρώνετε στον courier κατά την παράδοση των προϊόντων. Σ’ αυτήν την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 2 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) αν η αγορά σας δεν ξεπερνά τα 35 ευρώ. Αν η αγορά σας είναι άνω των 35 ευρώ σας κάνουμε δώρο και τα έξοδα αντικαταβολής. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες καθώς οι courier δεν φέρουν το αντίστοιχο POS μηχάνημα.
  3. Με  κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε περίπτωση που ο πελάτης διαθέτει διαφορετική τράπεζα από αυτήν που συνεργαζόμαστε τότε θα πρέπει να επιβαρυνθεί τα έξοδα προμήθειας τραπεζών. Για την αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα πρώτα τον αριθμό της παραγγελίας σας, έπειτα το επώνυμο και κατόπιν το όνομα σας. 
Follow us
TOP

SHOPPING BAG 0

ACCOUNT
Wishlist

Wishlist

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

S/S 2022
OΛΑ ΕΩΣ 14.99€

Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα άνω των 25€

Δωρεάν Αλλαγή Προϊόντων χέρι με χέρι στο χώρο σας

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο: 2102696812

Φιλοκτήτου 69, Ίλιον, Ελλάδα